Naar aanleiding van het 7x11 project ‘Langs de randen van Ypenburg' van PJ Roggeband heeft Marten Minkema opnames gemaakt voor het VPRO-radioprogramma De Avonden op 747 AM. Op dinsdag 24 mei om ongeveer 22.00 komt niet alleen PJ Roggeband maar ook bewoner Wil van Mil (Stichting Historisch Ypenburg) uitgebreid aan bod in het architectuurprogramma ‘Steen voor steen'. Naast een rondgang langs o.a. de opvallende picknicktafel langs de A13, het vroegere stationsgebouw van het vliegveld, de oksel van het Prins Clausplein en de pioniershuizen met de problematische windzakken komen ook enkele andere bewoners van Ypenburg aan het woord.

De elfletterige term Grondverzet, uit de reeks 7x11 (=77) elfletterige woorden, was de aanjager van dit programma. Grondverzet behelsde een lezing van Wil van Mil op 23 april jl. tijdens een tussentijdse presentatie van ‘Langs de randen van Ypenburg' van PJ Roggeband in 7x11 te Den Haag.
 
Meer informatie over het project en de volledige lijst met 7x11 (=77) elfletterige woorden kan men vinden op www.7x11.nl