11-perforator-rechts

In nauwe samenwerking met VJ Hummer oftewel Nils Mühlenbruch hebben we sinds 2004 een aantal interactieve werken afgeleverd.

Vooral OOG, het digitale podium van de Volkskrant, was een goede uitlaadklep. Helaas is OOG ter ziele, maar het archief is nog wel te bewonderen.

De samenwerking begon overigens met 'Voetnootman' in opdracht van Theater Zeebelt te Den Haag.

Nils Mühlenbruch was ook betrokken bij andere projecten zoals 'Steppeditie (2009)' en de 'Dag van het Elfletterige Woord (2003 en 2005)'.

Meer info over VJ Hummer

 

200tontnt
200 ton TNT is een augmented reality app voor smartphone/tablet en bevat een explosief goedje DAGDICHTING. Elke dag van de week presenteren Maarten Doorman, Nils Mühlenbruch en PJ Roggeband een frisse poëtische lichting. Deze poëzie-app werkt bij elke brievenbus.

Ons promofilmpje - http://www.youtube.com/watch?v=P8E2mYPaNLEOnze daglichting van donderdag. 

200t0ntnt2

Deze 200 ton tnt-app werd ontwikkeld in het kader van het project 'Poëzie op het draagbare scherm 2012' - een samenwerling tussen Mondriaan Stichting en Fonds van de Letteren.

Link naar DIGIDICHT 

Breezerslet, kakelburger, lentestress

Elf elfletterige woorden

Op de eerste dag van het voorjaar 2006 werd een interactief ontwerp van Nils Mühlenbruch en PJ Roggeband aan OOG (het digitale podium van de Volkskrant) toegevoegd. De bijdrage draagt als titel ‘Goedgekeurd door het Elfletterig Genootschap’  is hiernaast te bewonderen en ook via deze link.

Deze bijdrage werd geselecteerd voor het onderdeel 'Panorama NL Web' van het Holland Animatie Film Festival 2006 te Utrecht.

Zet het geluid aan en laat je scratchhand gaan!

© vjdrifter/pjroggeband